The I Jonathon - The Jonathon Of Champions.

Bra för att få energi

Det är bra att träna och det är något som vi alla behöver och mår bra av att göra. Ja det är verkligen något som vi alla borde göra. Det finns så många olika sätt att göra det på och det är ju bra för det finns något för alla. 
Huvudsaken är att man gör något som gör att man mår bra och att kroppen mår bra.

Bra för alla

Ja vare sig man är gammal eller ung så behöver kroppen röra på sig, men ibland kanske man känner att man måste ha lite extra energi för att klara av det. Och det är bra att det finns hjälp att få. Det finns så mycket som man kan äta och dricka som gör att man får mer energi. Kaffe är en dryck som kan hjälpa en att få lite extra energi till att fortsätta eller så kan man ta en sportdryck som ger en lite extra kraft och energi.

Ja det finns så mycket, man kan också göra en härlig grönsaksdrink som man får massor med energi ifrån och som gör att man orkar med lite till, Ja det är bra att det finns så mycket att välja på.

Jag tycker om att gå ut och springa, ja det är något som jag verkligen vill göra. Sen är det skönt att gå på gym och att gå och dansa tycker jag. Ja det finns så mycket som är bra och som är så otroligt kul att göra. Ja det behövs inte mycket varje dag, men att gå ut och gå är också ett bra sätt att röra på kroppen och gör att man mår bra.
Ja så försök att komma ut lite varje dag och se vad vilken skillnad det kommer att göra för din hälsa både fysiskt och mentalt. Det är så bra för oss alla.